Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

ASVSA

The ASVSA Association for research on Viable Systems was created with the aim of disseminating the results of research and stimulate the interest and participation of an increasing number of researchers attracted and intrigued by the conceptual trends of Viable System Approach and more generally of systems thinking.


Memorandum and articles of the Association
Download

Maguire fotbollströjor

seddfck8d
seddfck8d
Offline
0
Så strax efter att Maguire fotbollströjorMaitland-Niles var höstkillen då Gareth Southgate bestämde att han behövde skicka en annan centralförsvarare i Tyrone Mings.
Så strax efter att Maguire gick nerför Wembley-tunneln efter sin självförväntade utgång, följde Maitland-Niles honom från fältet utan hans egna fel.
Det korta sugröret i dessa situationer är alltid tufft men i detta fall särskilt så - en fullständig debut som varade mindre än en halv.
Jalkapallo Pelipaidat Halvalla
Om det var frustrerande för Maitland-Niles, var det lika upprörande för Southgate vars sida fram till den tiden hade spelat sin mest skarp fotboll sedan omstarten.
Kombinationsspelet mellan Reece James och Mason Mount nere till höger var skarpt och tog bort det danska försvaret vid flera tillfällen.
Dess effektivitet, med James överlappande bortom hans lagkamrat i Chelsea, kontrasterade med vad som hände nere efter England med Maitland-Niles och Marcus Rashford.
Nödvändigheten eller inte att sätta en vänsterkastig spelare till vänster på fältet är ett hett ämne för England. De nådde en VM-semifinal under Southgate med högerfoten Ashley Young som plötsligt plogade en fure ner till vänster så det är inte en förutsättning för ett framgångsrikt lag.
voetbalshirts
Englands balans får utan tvekan hjälp med en vänster någonstans på vänstra sidan av fältet, helst i försvar. Tänk Ashley Cole eller Stuart Pearce.
Om Ben Chilwell hade varit i form hade han nästan säkert börjat ha tjänat sin tid för att bryta regeln om sex.
fotbollströjor
Men han var inte och med Kieran Trippier också otillgänglig på grund av en förbryllande FA-utfrågning i spelavgifter, vände England sig till Maitland-Niles som deras vänstra vingback.
fotbollströjor
En Wembley-specialist som hade utmärkt för sin klubb i FA Cup-semifinalen och finalen på arenan och vunnit matchens man i Community Shield, gjorde han inget fel i Englandens färger.

trycka fotbollströjor
köp fotbollströjor
billiga fotbollströjor på nätet
köpa fotbollströjor med eget tryck
billiga fotbollströjor med tryck
Responses (11)
Your Reply