Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

ASVSA

The ASVSA Association for research on Viable Systems was created with the aim of disseminating the results of research and stimulate the interest and participation of an increasing number of researchers attracted and intrigued by the conceptual trends of Viable System Approach and more generally of systems thinking.


Memorandum and articles of the Association
Download
sracke189
sracke189
Offline
0
det bliver ikke lettere med billige fodboldtrøjer salg for verdensmesterskabetUnited har fået en inkonsekvent start med et tab mod Crystal Palace, en smal sejr over Brighton og en hamring i Tottenhams hænder.
Det bliver ikke lettere med et Champions League-sammenstød mod RB Leipzig og Premier League-opgør med Arsenal i denne uge, to kampe, der kan gøre eller bryde Solskjaers regeringstid.
Den 47-årige har taget en nøglebeslutning, som har hjulpet United med at vende tingene om - faldet fra verdensmesterskabet Paul Pogba.
Midtbanespilleren har kæmpet for at få indflydelse på at spille bag Bruno Fernandes siden sæsonen startede, og Røde Djæveles manager undgik ikke at bænke den tidligere Juventus-mand som et resultat.
Fodboldtrøjer
Fred og Scott McTominay har været de to siddende midtbanespillere, der har ført til et meget bedre afbalanceret hold.
Køb Fodboldtrøjer
Solskjaer ser ud til at have kopieret noget, Sir Alex Ferguson blev berømt for i sin legendariske tid på Old Trafford.
camisetas de futbol
Skotten ville endda fortsætte med at sælge Beckham til Real Madrid, idet han troede på, at hans bedrifter uden for banen hæmmede hans præstationer på det og lod Jaap Stam forlade, da han tilsyneladende var på toppen af ​​sine kræfter.
nueva Camisetas Fútbol
Den eneste spiller, der fik en række spil for at genoplive deres gode form, var Cristiano Ronaldo, da han kæmpede i sæsonen 2008/09.
Dette var alle opkald, der gjorde det klart, at Sir Alex var ansvarlig på Old Trafford, noget der førte til den mest succesrige periode i Uniteds historie.
Solskjaer, der taber Pogba, kan ses i et lignende lys, men spørgsmålet for nordmanden er, hvornår giver han helt op til verdensmesterskabsvinderen?
Liverpool-legenden Jamie Carragher mener, at der skal være et punkt, hvor hans inkonsekvente udstillinger ikke længere tolereres.
Pogba får sine chancer for United, men når Donny van de Beek også venter på en mulighed, kan det blive en lang sæson for verdensmesterskabet.
Responses (0)
  • There are no replies here yet.
Your Reply